Åbent Værksted

Kunstnerfællesskabet Kontrasterne åbner deres værksted for alle interesserede søndag d. 27. oktober 2019 kl. 13 - 16

Sildevej 18 på Strandby Havn, der er flag ved døren.

Kom og besøg os i vores kreative værksted og se hvordan vi arbejder. Vi har nu været i vores skønne værksted siden februar og der er blevet eksperimeteret med mange forskellige kunstneriske udtryk. Det vil vi gerne vise frem og der vil også være mulighed for køb. Vi byder på kaffe og hjemmebag og en fantasisk udsigt.

Vi vil også anbefale at se vores fælles udstilling i Strandby Kirkecenter. Den kan ses, når centret er åben. Kirkecentret holder åbent ved alle arrangementer og kirkegange.

Mange hilsner Kontrasterne: Lone Johannessen, Thomas Ellintur Justinussen, Erna Iversen, Nina Schou, Lillian Hammer, Anette Palm, Suzi Rosschou, Gitte Budde, Hanne Godtliebsen, Randi Therland Madsen, Birgitte Jensen og Jens Klitkou.

 

Udstilling på Frederikshavn Kunstmuseum maj 2018.

Frederikshavn Kunst Museeum har jubilæum, derfor udstiller jeg sammen med andre lokale kunstnerer.

Kom og se årets påskeudstilling i Galleri Aabenkunst 2016.

Skærtorsdag den 24. marts til og med søndag den 27. marts.

 Åben alle dage kl. 11 - 16.00 eller efter aftale.

I år udstiller Lone Johannessen malerier, Ella Eisenhardt keramik og Erna Iversen malerier, grafik m.m.

 

Galleri Åbenkunst udstiller på Bangsmindevej 14, Elling 9900 Frederikshavn.

kl. 11—16. lørdag den 5. & søndag den 6. sept.  Se mere på www.aabenkunst.dk

Birgitte Skjølstrup Jensen har i år åbnet sit dejlige værksted på Bangsmindevej 14 Elling, her udstiller både Birgitte og Erna Iversen. Galleri Aabenkunst er lukket på grund af flytning.

Der udstilles nye og tidligere værker. Motiverne er inspireret af naturen og mange andre oplevelser m.m. . Blandt andet kan der ses en fototeknik som hedder cynanotypi. 

Birgittes Galleri ligger på samme vej som Galleri Åbenkunst. Vi skilter tydeligt både ved hovedvejen og stedet.

Indgang gennem garagen og gårdhaven.

Vi byder på mundgodt til alle. Alle er velkommen Hilsen Birgitte og Erna

 

Høstudstillingen i Galleri Aabenkunst den 5. - 7. september 2014 var en stor succes, mange interesserede gæster mødte op begge dage. Lørdag hvor der var sol, startede vi med at lave et fællesmaleri der blev solgt søndag eftermiddag. :-) 

Keramiker Evy Blomsø fra Norge blev rost meget for de meget spændende figuerer. Malerierne der var udført af Anette Palm, Birgitte Skjølstrup Jensen og Erna Iversen, havde bestemt også stor interesse. 

Åben værksted og udstilling i projekt Ny Aabenkunst

Galleri Åbenkunst  holdt udstilling den 7 og 8 september 2013 .  Hvor vi deltog i arrangementet åbne værksteder som arrangeres af Nyaabenkunst.dk Begge dage fra kl. 11 - 16 eller efter aftale.

Udstillere er Birgitte Skjølstrup Jensen, Anette Palm Jensen, Marianne Trenskov og Erna Iversen. Der udstilles både malerier og skulpturer.  

Påskeudstillingen den  17 - 20 april 2014 med kunstnerne Pia Møller-Light og Helga Bønsvig. Der blev solgt lidt og selve udstillingen blev rost. Ca. 60 forskellige værker + serier var repræsenteret. 

Ferniseringen  blev holdt skærtorsdag kl. 14.00. Her var begge kunstnere tilstede og fortalte om de enkelte værker.

Åben værksted og udstilling i projekt Ny Aabenkunst

Galleri Åbenkunst  holdt udstilling den 7 og 8 september 2013 .  Hvor vi deltog i arrangementet åbne værksteder som arrangeres af Nyaabenkunst.dk Begge dage fra kl. 11 - 16 eller efter aftale.

Udstillere er Birgitte Skjølstrup Jensen, Anette Palm Jensen, Marianne Trenskov og Erna Iversen. Der udstilles både malerier og skulpturer.  

Sådan gik påskeudstillingen 2013

Tak til alle besøgende i Galleri Åbenkunst. Der var stor interesse for udstillingen og heldigvis blev der også solgt både keramik og malerier. Meta Mortensens keramik blev rost bl.a for den lethed i formen der var i vaserne. Ann Kristoffersen var tilstede i galleriet fra torsdag til lørdag hvilket gæsterne var glade for. Anns får blev rost meget.

Galleriets beliggenhed blev fremhævet gang på gang og cafeen med hjemmebag var også stor succes.

Påskeudstillingen i Galleri Åbenkunst er med to kompetente og erfarne kunstnere. Åbent fra skærtorsdag til og med 1. påskedag, mandag lukket. Alle dage kl. 11-16.

Intensionen om, at det skal være kvalitet og et professionelt udtryk der præger påskeudstillingen lykkedes også i år. Det er keramiker Meta Mortensen Randers og billedkunstner Ann Kristoffersen der udstiller  deres værker deres værker.

 

Sommerkunst på Sæbygaard Slot fra den 22 juli - 19 august. 2012 er åben hver dag kl. 11-16, lukket mandag.
Velkommen til en spændende udstilling på Sæbygaard Slot, Sæbygaardvej Sæby. Her udstiller 22 kunstnere både fra indland og udland, malerier, keramik, skulptur, glaskunst. Kunstnerne passer selv udstillingen.
Museet er åbent og besøg også den hyggelige cafe.

Påskearangement  2012.

Det var tydeligt at se kvaliteten i værkerne. Besøgstallet  var meget tilfredsstillende og gæsterne udtrykte spontant  mange positive bemærkninger, om det lille hyggelige galleri. Selvom der var mange værker at se på virkede det ikke "overfyldt" de enkelte værker havde plads.

Billedkunstner Kirsten Johannessen Silkeborg. Hendes værker er abstrakte og farverige, et særligt værk kan fremhæves som meget interessant, en installation med titlen ”Tankespind” hvor man kan fordybe sig i en masse forskellige tankevækkende aforismer. Kirsten har udstillet i Danmark og Tyskland og løst forskellige udsmykningsopgaver. Er billedkunstlærer fra Silkeborg seminariet.

Mail. kirstenjohn2@hotmail.com 

Anny Blostrupmoen er norskfødt og uddannet keramiker, bor i dag i Randers. Hun har haft mange udstillinger i både Norge og Danmark. Inspirationen henter Anny ofte fra naturen, arkitekturen og historien. Vaseskulpturerne som kan ses på udstillingen er udsprunget fra den ældgamle byggeteknik der har været anvendt til bl.a. husbyggeri, hvor man har lagt sten på sten ovenpå hinanden og ofte uden bindemidler.

Mail: annyblos@gmail.com 

Besøg vores spændende JULE- OG KUNSTUDSTILLING 1.+ 2. DEC. KL. 11 – 17 2012 Skippergade 46 – Frederikshavn v/ Lone Johannessen i kælderen. 

Unikt kunst og kunsthåndværk som du ikke ser andre steder. Vi viser malerier, kunsthåndværk, keramik, glas, smykker og andet billedkunst. Og vi hygger selvfølgelig om vores gæster med et glas glögg, kaffe og hjemmebag.

Måske ses vi? Mange julehilsner Lone Johannessen, Jytte Meier, Erna Iversen m.fl.

 

Endnu et dejligt Åbenkunst arrangement den 8. & 9. sept. 2012

I år udstillede vi 'frodige kvinder' i galleriet og i teltet var der ca. 60 malerier i forskellige udgaver af Birgitte Skjølstrup Jensen og Erna Iversen. Happiningen var en auktion om søndagen og det var 'sjøwt'.

Lørdag var det meget blæsende og det prægede besøgstallet, men søndag blev vejret ret pænt og med hjælp af gasvarmer hyggede de besøgende sig med kaffe, vin og hjemmebagte boller.

Happining i Galleri Åbenkunst 2011 

Sådan gik Åbenkunst weekenden i 2011

Åbenkunst den 10-12 september gik fantastisk godt, vi havde ca. 38 besøgende om lørdagen og ca 56 om søndagen. Rigtig mange kom for at deltage i salget af fællesmaleriet kl. 15 om søndagen. Der var flere der ville købe dele af maleriet der var et flor af blomster. Det blev solgt helt til parret på billedet.

Vores ide med fællesbilledet, der var lavet af os alle tre udstillere var at man kunne vælge et udsnit af billedet i den størrelse man ønskede, til en pris a 10 kr. for 10x10 cm. osv. Alle syntes det var synd og det endte da også med at det blev solgt som et helt værk. Det var en sjov oplevelse for os og det er ikke sidste gang vi laver den slags.

 

Første påskeudstilling i Galleri åbenkunst 2011

Kunstmaler Erna Iversen åbner sit galleri Åbenkunst for første gang i påsken 2011. Hun udstiller sammen med Birgitte Skjølstrup Jensen og Lone Johannessen. Erna Iversen og Birgitte Jensen viser malerier, mens Lone Johannessen er repræsenteret med papirbilleder/collager.

Galleriet, som også er Erna Iversens atelier, ligger smukt i landskabet 7 km nord for Frederikshavn på Bangsmindevej. Det er et længe næret ønske, som endelig er gået i opfyldelse efter nyopførelsen af ateliet i foråret. Erna Iversen har arbejdet med billedkunst i mange år.

Desuden har Lone Johannessen sammen med Erna Iversen taget initiativ til en kunstguide fra Lyngså i syd til Skagen i nord, som udkommer i påsken. Sådan en har vi manglet for vores område. Det er jo en kendt sag, at der kommer mange turister til Nordøstvendsyssel og med en kunstguide i lommen er det blevet endnu lettere at finde frem til de forskellige kunstmuseer, gallerier, designere,  kunsthåndværkere og kunstnere . . .  . . Den

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk