Jeg er først og fremmest billedkunstner og maleriet er min passion. Dog eksperimenterer jeg altid for at finde nye veje og udtryk.

Motiverne er abstrakte, inspireret af alt hvad jeg oplever som betydningsfuldt. Jeg søger udfordringer i farven, kompositionen, spændingsfeltet mellem stemninger, lyset og farvens virkninger. 

Jeg har studeret på Århus Kunstakademi fra 2011 - 2015, basisuddannelse, fagskolen maleri - og grafik. Mit Galleri og værksted ligger på Bangsmindevej 11, Elling, Det er et lille hyggeligt galleri, hvor man er velkommen både som enkeltperson eller i grupper. Der er plads til ca. 10 - 15 personer.

Kurser  arrangeres i Galleri Åbenkunst. Besøgende er altid velkommen, ring helst i forvejen for  ikke at gå forgæves.

Erna Iversen, Bangsmindevej, Elling, 9900 Frederikshavn, Tlf. 26804826

kunst.ernaiversen@gmail.dk

www.ernaiversen.dk

www.aabenkunst.dk

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk